Home » Turun Kaupunginteatteri » Kesäinen treffikomedia Love Me Tinder Emma Teatterissa

Kesäinen treffikomedia Love Me Tinder Emma Teatterissa

41702812794_c32f125bfe_z

Kuvassa Maruska Verona, Miro Sedrani, Arttu Aarnio ja Miska Kaukonen. Kuva: Otto-Ville Väätäinen.

Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin sydämenlävistävä kesäkomedia Love Me Tinder saa ensi-iltansa Naantalin Emma Teatterissa 31.5.2018.

Treffikulttuuri kukoistaa Suomessa, josta löytyy parhaillaan yli miljoona sinkkua. Treffeillä käydään ahkerasti kaikissa ikäluokissa ja rakkautta etsiessä kaikki apukeinot otetaan rohkeasti käyttöön. Tämän päivän tinderintäyteisestä treffi kulttuurista löytyy paljon absurdeja ja hykerryttäviä piirteitä. Sen totesivat Love Me Tinder -näytelmän käsikirjoittajat Minna KoskelaPetja Lähde ja Satu Rasila. Eikä treffailu todellakaan ole nykyisin vain nuorten juttu. ”Kaikilla taitaa iästä riippumatta olla sama tarve esitellä ensitreffeillä vain niitä parhaita puoliaan – ja lopulta inhimillinen totuus vääjäämättä paljastuu”, Rasila naureskelee.

Kolmen näytelmäkirjailijan yhteistyötä Rasila kuvaa hedelmälliseksi. “Kolme näytelmäkirjailijaa oli tarpeen, jotta mukaan näytelmään saatiin kattavasti kokemuksia treffailusta. Emme kuitenkaan niinsanotusti jalkauttaneet taustatutkimustyötä tosielämään eli luoneet itsellemme tätä varten Tinder-profiileja, vaan luotimme omiin kokemuksiimme ja lähteisiimme. Lisäksi tämänkaltaista sketsikomediaa kirjoittaessa oli ehdoton vahvuus, että tekstiä voitiin katsoa kolmen huumorintajun ja keskenään erilaisen käsialan läpi.”

Nauruja yleisöstä kirvottavat neljä näyttelijää, joilta sujuvat salamannopeat vaihdot rooleista ja treffeiltä toisiin. Mukana ovat Emma Teatterin aiemmista kesäkomedioista tuttu Miska Kaukonen, sekä näyttelijät Rinna Paatso, Jarkko Pajunen ja Maruska Verona. Heidän esitettävänä on yhteensä lähes sata hahmoa, joten samaistumispintaa sketseistä löytyy laajalti.

Love Me Tinder vie katsojat toinen toistaan hullummille ja hauskemmille treffeille. Kun esityksen ohjaajana on komediakentän moniottelija Mika Eirtovaara, on katsojilla lupa odottaa kesän hulvattominta teatterivierailua! Emma Teatterin ulkoilmanäyttämöön ensikosketuksensa tänä kesänä ottanut Eirtovaara perustelee, miksi tämä esitys on syytä lisätä jokaisen aikuisen kalenteriin: “Näyttelijät ovat aivan parhaita! Heidän aina nauruhermoon osuva työskentelynsä on jo itsessään syy tulla katsomaan tämä vauhdikkaista sketseistä koostuva esitys. Ja täällä Naantalissahan on aina aurinkoinen sääkin!”

Love me Tinder

Ensi-ilta Emma Teatterissa Naantalissa torstaina 31.5. klo 19.
Esityskausi jatkuu läpi kesän 18.8. asti.
Liput 37 € / 36 € eläk. & opisk. Ticketmasterin tai Turun Kaupunginteatterin myyntipalvelun
kautta.

Työryhmä

Teksti: Minna Koskela, Petja Lähde, Satu Rasila
Ohjaus: Mika Eirtovaara
Lavastus: Jani Uljas
Pukusuunnittelu: Tiina Valkama
Valosuunnittelu: Mika Randell
Äänisuunnittelu: Tuomas Rissanen
Naamioinnin suunnittelu: Anna Kulju

Rooleissa: Miska Kaukonen, Rinna Paatso, Jarkko Pajunen, Maruska Verona