Home » Tampereen Komediateatteri » Tampereen Komediateatteri: Pelastakaa Röllimetsä avaa kesäteatterikauden, ensi-ilta ke 9.5. klo 18.00

Tampereen Komediateatteri: Pelastakaa Röllimetsä avaa kesäteatterikauden, ensi-ilta ke 9.5. klo 18.00

41804639572_0322fd8c53_z

Kuva: Peero Lakanen

Taianomainen Röllimetsä puhkeaa kukkaan Tampereen Komediateatterin Päänäyttämölle koko kesän ajaksi. Esityksen on ohjannut ja kirjoittanut itse Röllin luoja Allu Tuppurainen. Hän on myös säveltänyt esityksen laulut. Pelastakaa Röllimetsän ensi-ilta on keskiviikkona 9.5. klo 18.00 Tampereen Komediateatterin Päänäyttämöllä.

Satunäytelmän tarinassa johtaja Seesteinen ja hänen sihteerinsä Sointu Lerkkanen lähtevät tutustumaan Röllimetsään tarkoituksenaan ostaa se ja muuttaa rahaksi. Tapahtumat saavat kuitenkin jännittävän ja hauskan käänteen, kun he törmäävät merkillisiin satuolentoihin: Rölliin, Maahiskeijuun, salaperäisiin Humpuukeihin ja niiden kummalliseen johtajaan. Jännittävässä tarinassa käsitellään myös kulutushysteriaa hauskalla tavalla.

Käsikirjoitus ja ohjaus Allu Tuppurainen
Lavastus Tuomo Nakari
Pukusuunnittelu Ella Kauppinen (Työhuone Hengari)
Äänisuunnittelu Janne Pärnänen
Valosuunnittelu Jonna Rautala
Maskeeraus- ja kampaussuunnittelu Johanna Vänttinen
Koreografia Saara Pohjoismäki
Musiikin taustanauhat Valtteri Lipasti

Rooleissa Pekka Louhimo (Rölli), Riikka Nyrhilä (Maahiskeiju), Juha Mikola (Iso-Rölli), Saara Pohjoismäki (Lerkkanen), Lauri Paavola (Seesteinen) ja Maria Koivukari (Humpuukien ylipappi)

PÄÄNÄYTTÄMÖ

Esitykset Päänäyttämöllä sisällä
Kesto 1 h 30 min sisältäen väliajan.
Ensi-ilta 9.5.2018 klo 18.00. Esitykset välillä 7.5.–11.8.2018
Suosittelemme yli 3-vuotiaille
Tuotanto Suomen Teatteriopisto