Home » Teatteri Jurkka » Teatteri Jurkka: Kikka Fan Club Tampereen Teatterikesään, Kim, Lekki & Namwaan ja Putoamisen taito Kajaanin Runoviikoille

Teatteri Jurkka: Kikka Fan Club Tampereen Teatterikesään, Kim, Lekki & Namwaan ja Putoamisen taito Kajaanin Runoviikoille

Kikka-press_7pieni

Kikka Fan Club. Kuvassa: Pia Andersson. Kuva: Marko Mäkinen

Teatteri Jurkassa syyskaudella 2017 kantaesitetty ja yleisön suosikiksi noussut Kikka Fan Club on valittu Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon. Laura Gustafssonin käsikirjoittama ja Tuomas Hautalan säveltämä sinfonian muotoon rakennettu monologiesitys nähdään TTT Kellariteatterissa kolme kertaa, ti 7.8.2018 klo 19, ke 8.8.2018 klo 12.30 ja klo 16.30. Sini Pesosen ohjaamassa esityksessä laulaja Kikkaa tulkitsee näyttelijä Pia Andersson.

Myös muut Teatteri Jurkan syyskauden 2017 kantaesitykset saavat vielä uuden tulemisen festivaaleilla, sillä sekä Kim, Lekki & Namwaan että Putoamisen taito nähdään Kajaanin Runoviikon ohjelmistossa.

Saara Turusen ohjaama, kolmen esityksessä näyttelevän thaimaalaisen naisen – Kim Tauriainen, Lekki Nutchanart ja Namwaan Yingsuksantisuk – omiin tarinoihin perustuva Kim, Lekki & Namwaan -esitys nähdään Generaattorilla to 5.7.2018 klo 19.30.

Ella Pyhällön ja Emmi Pesosen tähdittämä Putoamisen taito (käsikirjoitus Sara Stridberg, ohjaus Sakari Kirjavainen) esitetään puolestaan Kajaanin Kaupunginteatterin Sissilinnassa la 7.7.2018 klo 21.30.

Kikka Fan Club Tampereen Teatterikesässä
Kim, Lekki & Namwaan Kajaanin Runoviikoilla
Putoamisen taito Kajaanin Runoviikoilla