Home » Teatteri Telakka » Ei voi auttaa, sori Teatteri Telakalla kevätkaudella seitsemän kertaa

Ei voi auttaa, sori Teatteri Telakalla kevätkaudella seitsemän kertaa

9bf73db7-cd70-46fe-be16-99282fcb9474

Ei voi auttaa, sori. Kuva: Anne Sillanaukee

Yhteistuotannon Telakan esitykset käynnistyvät tulevana viikonloppuna

Ei voi auttaa, sori jatkaa ohjelmistossa kevätkaudella 2017. Esitys nähdään Teatteri Telakalla yhteensä seitsemän kertaa: lauantaina 21.1. klo 13:00, torstaina 23.2. klo 19:00, perjantaina 24.2. klo 19:00, lauantaina 25.2. klo 13:00, perjantaina 3.3. klo 19:00, lauantaina 4.3. klo 13:00 ja keskiviikkona 8.3. klo 19:00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.

Antti Mikkolan kirjoittama ja ohjaama kotimainen uutuusnäytelmä kertoo muutoksen tarpeesta ja muuttumisen vaikeudesta.

Näytelmässä Ilmarin ja Merin avoliitto on ajautunut umpikujaan. Tuntuu, että ainoastaan lapset ja yhteinen omaisuus pitelevät heitä yhdessä. Mikä olisi Ilmarille tarpeeksi suuri syy erota, kun vaimon unelma vapaaehtoistyöstä Afrikassa pelkästään ahdistaa.

Myös Ilmarin taiteilijaveljen, Anteron, elämä ajautuu käännekohtaan, kun hän löytää puolisonsa Annukan tajuttomana kylpyhuoneen lattialta ja sairaalasta tulee veljesten ja heidän elämiensä kohtauspaikka. Rimpuilu väistämättömän edessä on läheltä katsottuna armotonta, kaukaa koomista.

Teatteri Telakan ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistuotanto Ei voi auttaa, sori on kahden loppuratkaisun näytelmä, joka ratkeaa eri tavalla eri teattereissa.

Kantaesitys oli 19.10.2016 TTT:n Kellariteatterissa ja toinen ensi-ilta 2.11.2016 Teatteri Telakalla. Esityksessä näyttelevät Heidi Kiviharju (TTT), Antti Mankonen (Teatteri Telakka) ja Samuli Muje (TTT). Kevätkauden kaikki esitysajat molemmissa teattereissa löytyvät esityksen tapahtumasivulta.