Tampereen Komediateatteri on saanut syksyynsä erinomaisen vahvistuksen, mestarinäyttelijän ja ohjaajan Mika Nuojuan. Yhteistyöstä on puhuttu pitkään ja nyt se on viimein totta! Ensin hän ohjaa Komediateatterin syksyn ensimmäisen ensi-illan Kolmen kimppa ja sen jälkeen hän astuu legendaarisen etsivä Kokin saappaisiin, kun arvostelu- ja yleisömenestys Levätkää rauhassa komisario Palmu jatkuu syksyn ohjelmistossamme. Nuojua on aiemmin vieraillut Komediateatterissa esityksillä Täti ja minä ja Pöljänpojan vakuutus, mutta nyt hän on ensimmäisen kerran osa talomme omaa ohjelmistoa.

Mika Nuojua on suurelle yleisölle tuttu lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista. Teatterin ystäville hän on rakas myös ilmiöstä nimeltä Kiviä taskussa, jota Nuojua on esittänyt yhdessä Martti Suosalon kanssa yli 20 vuoden ajan teattereissa halki maan.

Tampereen Komediateatterin syksyn ensimmäisenä ensi-iltana perjantaina 9.9. nähdään raikas ranskalaiskomedia Kolmen kimppa. Mika Nuojua debytoi Tampereen Komediateatterin ohjaajana tässä hilpeässä parisuhdekomediassa, jonka rooleissa nähdään taitava kolmikko Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Jere Riihinen.

Levätkää rauhassa, Komisario Palmu -näytelmän etsivä Kokin roolissa Nuojuan voi nähdä syksyllä 23.9. alkaen, kun kiitetty menestysnäytelmä jatkaa ohjelmistossamme.

Hilpeä parisuhdekomedia ĶOLMEN KIMPPA ensi-illassa Päänäyttämöllä 9.9.2022

Joskus on vaikea tehdä bänät. Paulille se on erityisen vaikeaa. Sohvi on oikein mukava nainen; kaunis, hauska ja käytännöllinen. Mutta jokin ei vaan natsaa, niinpä Pauli haluaa suhteesta ulos. Hän keksii oivallisen konstin: paras ystävänsä Marko saa muuttaa heille asumaan! Tällä, mielestään ovelalla konstilla hän pääsee Sohvista eroon viikossa! Toimiiko Paulin suunnitelma, vai asettaako tällainen kolmen kimppa -tilanne parisuhteen uuteen valoon? Ja mikä on Sohvin ratkaisu? Puhumattakaan kaveria hädässä auttavan Markon mielentila?

Komedian keinoin ihmismieltä oudoillekin oville avaamassa ovat teatterin tunnetut moniosaajat Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Jere Riihinen. Heitä ohjaa Komediateatteridebyyttinsä tekevä Mika Nuojua, kimppakivan erityisasiantuntija. Lavastus on Oskari Löytösen, pukusuunnittelu Ella Kauppisen ja valosuunnittelu Janne Pärnäsen käsialaa.
Ensi-ilta 9.9.2022.

Mika Waltari – Joel Elstelä: LEVÄTKÄÄ RAUHASSA, KOMISARIO PALMU

Mika Waltarin luoma ikoninen etsivähahmo, komisario Frans J. Palmu Komediateatterin Päänäyttämöllä täysin uudessa murhamysteerissä, joka perustuu Mika Waltarin aiemmin julkaisemattomaan elokuvakäsikirjoitukseen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Seppo Roth, Aamulehti
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Matti Pulkkinen, Pirmediat
⭐️⭐️⭐️⭐️ Lauri Meri, Helsingin Sanomat

Legendaarisena poliisikolmikkona nähdään Aimo Räsänen (Palmu), Mika Nuojua (Kokki),  ja Mikko Vaismaa (Virta). Muissa rooleissa: Kake Aunesneva, Anna Haaranen, Ari Myllyselkä, Jarmo Perälä, Saara Pohjoismäki, Jere Riihinen ja Aku Sajakorpi.

Ohjaus Panu Raipia
Lavastus Oskari Löytönen
Pukusuunnittelu Kaisa Savolainen
Valosuunnittelu Jussi Kamunen
Äänisuunnittelu Janne Pärnänen
Maskeeraus- ja kampaussuunnittelu Johanna Paakkanen
Videosuunnittelu Matti Pekkanen ja Jussi Kamunen