katsomo_tayttyy_330

Pyynikin kesäteatterilla tapahtuu vielä elokuussa

Taivaan tulet -esityskausi päättyi viime lauantaina. Runsaasti positiivista katsojapalautetta saanut kiitelty näytelmä tavoitti kesän aikana lähes 43 000 katsojaa ja Pyynikin kesäteatterin täyttöaste kesän 2016 aikana oli 95%.
Kesän 2017 näytelmä tullaan julkistamaan elokuun aikana.

KONSERTTEJA JA STAND UP -ILTA
Vaikka oma esityskausi päättyi, Pyynikin kesäteatteri toimii elokuun aikana näyttämönä useille eri tapahtumille.
Heinäkuussa alkaneet Maltti ja Valtti: Tehtävä mummolassa -seikkailunäytelmän esitykset jatkuvat vielä tiistaina 9.8. ja keskiviikkona 10.8. Koko perheen teatteriesitykselle on selvästi ollut kysyntää, sillä näytelmä on jo saavuttanut yleisötavoitteensa.

The Ukulele Orchestra of Great Britain -orkesteri esiintyy keskiviikkona 10.8. täydelle katsomolle, sillä konsertti on jo pitkään ollut täyteen varattu.

Sunnuntaina 14.8. käynnistyy Virta vie Pyynikille -festivaaliviikko. Ensimmäisenä on luvassa perhepäivä, joka huipentuu odotetun Hevisauruksen keikkaan. Ilta jatkuu Pyynikillä musikaalien maailmassa tunnelmoiden, kun Memory – Musikaalien loistoa -konsertissa esiintyy muun muassa tämän vuoden tangokuningatar Erika Vikman.

Festivaalin muita esiintyjiä ovat esimerkiksi Wärttinä, Saimaa, Waltteri Torikka trio, Seitsemän Seinähullua Veljestä sekä Jope Ruonansuu. Lauantai 20.8. on pyhitetty stand upille, kun esiintymisvuorossa ovat eturivin koomikot Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson ja Niko Kivelä.

Lisätiedot Virta vie Pyynikille -tapahtumista: www.virtavie.fi.
Lipunmyynti Lippupiste.