0f1208c0-823c-4f81-b14a-28d4ff71e268

Syyskausi käynnistyi vauhdikkaalla vierailulla Tampereen Teatterikesässä, jossa The Grimm Book of Horrors keräsi kehuja ja kiitosta. Tästä voit käydä lukemassa Aamulehden arvion.

Elokuussa ensi-iltansa saa 70-vuotisjuhlanäytelmämme, Sirkku Peltolan maanläheinen komedia Mummun saappassa soi fox. Näytelmä kuvaa Mörttisten rakastettavan kunnollista perhe-elämää, jossa toisen ihmisen kohtaaminen ei aina ihan onnistu. Moonika-äiti huolehtii Mummun 80-päivistä, Veini-isä maailman menosta. Kun sitten sohvalta katoaa puputyyny, kaapista riisimurot ja yläkerrasta kuuluu huutoa, täytyy vanhempien harkita nousua nojatuoleistaan.

Nouse sinäkin ja tule juhlimaan kanssamme teatterin 70-vuotista taivalta! Liput esityksiin saatavilla, joko teatterin lipunmyynnistä tai osoitteesta lippu.fi

Juhlanäytelmän lisäksi löydät ohjelmistosta muun muassa nykytanssia, kahden naisen elämänmakuisen terapia-session, rasvaisen monologin sekä hyväntuulisen sekamelskan musiikkia, tanssia ja tarinankerrontaa. Kurkista nettisivuille www.riihimaenteatteri.fi